Ford KA 1.2 Cool & Sound

Bouwjaar 10-2012
Carrosserie Hatchback 3drs
Brandstof Benzine
Kleur Wit
Km-stand 79.766 km
Transmissie Handgeschakeld
Prijs € 5.350
Opties airbag, ABS, airco, alarm, boordcomputer, centrale vergrendeling, hoofdsteunen achter, metallic, radio, stuurbekrachtiging, traction control
Opmerking Garage Pieters is een universeel garage bedrijf gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen. Al onze auto’s beschikken over een nationale auto-pas en worden rijklaar afgeleverd. Bij Garage Pieters bent u ook van harte welkom voor het laten uitvoeren van onderhoud, reparatie of A.P.K. Heeft u interesse na het zien van onze auto’s ? Bel of kom langs !

Aangeboden door

Garage Pieters
Stuerboutstraat 30
4508 AD Waterlandkerkje
tel. 0117 - 301 433
www.garagepieters.nl/
Universeel autobedrijf

Autobestand Garage Pieters

Mededelingen
We zijn een modern bedrijf, met jonge actieve mensen. In 2003 werd de garage begonnen door Pascal Pieters in Ijzendijke, ruim 10 jaar later verhuisde het bedrijf naar Waterlandkerkje , Ondertussen werd het diensten-pakket uitgebreid met APK, onderhoud en reparatiewerk.

Door voortdurend in te spelen op de wensen van de klant en het leveren van goed werk voor een scherpe prijs, heeft Garage Pieters een goede naamsbekendheid opgebouwd in heel Zeeuws-Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten.

Door onze werkwijze is het de garage in een korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig autobedrijf met vijf gemotiveerde, goed opgeleide en ervaren medewerkers.Door te blijven investeren in kennis, de modernste apparatuur en de beste gereedschappen kan deze werkwijze ook in de toekomst gehandhaafd blijven.

Garage Pieters : het merk onafhankelijke autobedrijf voor heel de regio.

Meer informatie »

« Terug naar overzicht   |   Mail a friend   |   Deze pagina afdrukken


Routebeschrijving Deze auto bekijken? Bepaal hier uw route naar de locatie
Uw adres: (Straat 123, Plaats)

Meer informatie aanvragen:

Naam
E-mail
Telefoon
Opmerkingen / vragen:

« Terug naar overzicht   |   Mail a friend   |   Deze pagina afdrukken