Subaru in de ban van de Impreza

Subaru zet hun compacte middenklasser Impreza en de bijbehorende potentiele kopers op twee manieren in het zonnetje. De uit voorraad leverbare 2.0 R Luxury en Sport zijn tijdelijk in prijs verlaagd en voor wintersportliefhebbers wenst heeft de dealer de Holiday-uitvoering in de startblokken.


subaruVan het prijskaartje van de Impreza 2.0R Luxury AWD gaat 1500 euro af. Deze vierwielaangedreven versie met 150 pk een een vijfbak beschikt over climate control, mistlampen, 16 inch lichtmetalen wielen, cruise control, ruitenwisser-ontdooisysteem, en een lederen stuurwiel en versnellingspookknop. Zijn prijs bedraagt nu tijdelijk – tot 31 december 2009 - 23.995 euro, ofwel, 1.500 euro voordeel. Tegen meerprijs is er een automaatversie leverbaar, en ook die is afgeprijsd.

Sport
De sportieveling uit de Impreza-familie wordt nog aantrekkelijker naar voren geschoven. Subaru rekent tot het einde van dit jaar 2300 euro minder en verandert verder niets; de Impreza 2.0R Sport AWD is nog steeds voorzien van sportieve- en luxe accessoires als xenonverlichting, 17 inch lichtmetalen wielen, sportstoelen, en een premium audio systeem. Dit omvat een CD wisselaar, tien luidsprekers en stuurwielbediening. Als Sport doet hij ook zijn naam eer aan met een grotere voorbumper, achterbumper met diffuser en sideskirts. De Subaru Impreza Sport is nu tot 31 december 2009 leverbaar vanaf slechts 26.995 euro. Ook dit model is leverbaar met een automaat.

Impreza “Holiday” AWD
Speciaal voor de wintersportliefhebbers is er nu, in navolging van de Subaru Forester “Holiday”, de Subaru Impreza “Holiday”. Deze tijdelijk in het leveringsprogramma opgenomen uitvoering is voorbereid op de echte winter(sport), met onder meer een set winterbanden met stalen wielen, aluminium dakdragers, een bagage(dak)box en een bagagemat. Het pakket heeft een meerprijs van slechts 500 euro en is ook te combineren met de zojuist genoemde actiemodellen. In plaats van het Holiday-pakket kan ook nog steeds gebruik gemaakt worden van de gratis brandstofpasactie ter waarde van 750 euro òf gratis accessoires naar eigen keuze ter waarde van 750 euro.

« Terug