Speciale Prius extra luxe

De Prius is hot, dat weten we allemaal. Om de hybridetopper van Toyota nog aantrekkelijker in de markt te zetten staat er een Special Edition bij de dealer. Deze tijdelijke uitvoering heeft standaard een uitgebreid audio-navigatiesysteem, een chroompakket en lederen stoelbekleding met stoelverwarming.


priusDe populariteit van de Full Hybrid Prius was in 2009 enorm. Liefst 8000 stuks zijn de dealers uitgerold, met in de helft van de gevallen een zakelijke rijder achter het stuur. Het succes van de Prius wordt nu ‘gevierd’ met het tijdelijke Special Edition model.

De auto is gebaseerd op de Aspiration-uitvoering en vervolgens aangekleed met een paar interessante opties als een uitgebreid audio-navigatiesysteem (met onder meer Bluetooth voor zowel de telefoon als audio streaming, een USB-aansluiting, mini-jack en een SD-cardreader), een chroompakket en lederen stoelbekleding met stoelverwarming. De Toyota Prius Special Edition wordt aangeboden vanaf 30.990 euro en is leverbaar in Astral Black, Ultra Silver en Abbys Grey.

« Terug