Volvo S80 en V70 2.0 zonder meerprijs met Proffesional pakket

Volvo breidt de standaarduitrusting van de V70 en S80 met tweelitermotor tijdelijk uit met het Professional pakket. Goed nieuws is dat de dealer er geen cent voor rekent. De sedan is er vanaf 36.995, de sedan, de stationwagon kost 1000 euro meer.


volvoHet Professional Line-accessoirepakket omvat diverse extra's die zeer populair zijn onder Volvo-kopers. Zo is er het RTI DVD-navigatiesysteem met kleurenbeeldscherm dat perfect in het dashboard is geïntegreerd. Dit systeem, geleverd met afstands- en stuurwielbediening, is tevens voorzien van Traffic Message Control (TMC) en bevat kaarten van heel Europa.

Verder is er een Bluetooth handsfree-telefoonvoorziening. Ook een met leder bekleed stuurwiel, cruise control, stuurwielbediening van het audiosysteem en mistlampen aan de voorzijde maken deel uit van de reeks accessoires. Evenals Park Assist, met parkeersensoren voor en achter. Het gehele pakket vertegenwoordigt een waarde van 1.995 euro en kost tot en met 31 maart geen cent extra op de offerte.

« Terug